Overslaan en naar de inhoud gaan

CITADEL VAN NAMEN

CITADEL VAN NAMEN

Ligging

CITADEL VAN NAMEN

Land : Belgium

Tel. : +3281247370 E-mailadres : info@citadelle.namur.be http://www.citadelle.namur.be

Partner
Fédération du Tourisme de la Province de Namur

Informatie

Over het toeristisch aanbod

Namur - Citadelle © © Citadelle de Namur Namur - Citadelle © © Citadelle de Namur Namur - Citadelle de Namur (Made in Namur) © Citadelle de Namur Terra Nova - Centre du Visiteur © Citadelle de Namur Terra Nova - Centre du Visiteur © Citadelle de Namur Terra Nova - Centre du Visiteur © Vincent Poppe Terra Nova - Centre du Visiteur © namurimage.be Namur - Citadelle © © Citadelle de Namur

Beschrijving

Beleef 2000 jaar Geschiedenis
Ontdek de muren en de diepten van de Citadel van Namen dankzij de Citadelle Pass die toegang geeft tot: een toer met het toeristentreintje, een bezoek aan het netwerk van onderaardse gangen, het bezoekerscentrum Terra Nova. Dat alles gebeurt onder leiding van onze meertalige gidsen (Engels, Frans, Nederlands).
In Terra Nova vind je ook een zaal gewijd aan streekproducten: Made in Namur: Je kunt er typische producten van bij ons kopen, ze ter plaatse proeven of gewoon een glas drinken binnen of op het terras in het betoverende kader van Terra Nova.

De Grote Onderaardse gangen van de Citadel van Namen – Nieuwe rondleiding met klank en projecties Toen hij de Citadel inspecteerde, zou Napoléon de burcht een termietenheuvel genoemd hebben omwille van het uitgebreide onderaardse netwerk. Ontdek er 500m van tijdens een immersieve rondleiding die je door middel van klank en licht helemaal in de geschiedenis van de Citadel stort. Overal langs het parcours komen 3D-animaties, projecties en geluidseffecten de uitleg van de gids versterken en illustreren. Deze nieuwe rondleiding maakt je ook bewust van het werk dat nodig is voor de bouw van een dergelijke vesting.